ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVІ сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 15 жовтня 2020 року                                                                              1367-VIІ

 

Про оголошення конкурсу на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА  ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктів 3, 5 статті 42 Закону України «Про вищу освіту», Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Оголосити конкурс на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА  ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО.

 

2. Пропозиції щодо кандидатів на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА  ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО приймати протягом двох місяців із дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади керівника ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО.

 

         3. Доручити голові обласної ради:

            3.1. Забезпечити публікацію в газеті «СУЧАСНА ОСВІТА УКРАЇНИ» оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА  ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО.

3.2. Забезпечити розміщення оголошення щодо проведення конкурсу на офіційному вебсайті Харківської обласної ради та офіційному сайті ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА  ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО.

            3.3. Внести кандидатури претендентів на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА  ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО до закладу вищої освіти для голосування.

            3.4. Забезпечити, відповідно до норм чинного законодавства України, у межах компетенції, розгляд рекомендованої вищим колегіальним органом громадського самоврядування кандидатури на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО обласною радою на пленарному засіданні сесії для призначення в установленому порядку.

 

4. ХАРКІВСЬКОМУ МУЗИЧНОМУ УЧИЛИЩУ ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО провести вибори керівника протягом місяця після внесення кандидатур претендентів до закладу вищої освіти.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти та духовності (Віктор ЗВЄРЄВ); з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Валерія МУРАЄВА); з питань спільної власності територіальних громад області (Людмила ГАСАН).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                  Сергій ЧЕРНОВ