ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVІ сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 15 жовтня 2020 року                                                                              1368-VIІ

 

 

Про перепрофілювання та перейменування комунальних закладів системи соціального захисту дітей, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області

 

З метою виконання регіональної Програми реформування системи інституційного догляду і виховання дітей у Харківській області на 2018 - 2026 роки, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 30 серпня 2018 року № 774-VII, відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» (зі змінами) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Перепрофілювати та перейменувати:

-          КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «ГАРМОНІЯ» (код ЄДРПОУ 24665939) на КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ “ГАРМОНІЯ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ;

-          КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ “НАДІЯ”» (код ЄДРПОУ 32497543) на КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ “НАДІЯ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

2. Доручити голові обласної ради:

2.1. Затвердити статути комунальних закладів, зазначених у пункті 1 цього рішення.

2.2. Забезпечити внесення змін до Переліку суб’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 03 квітня 2007 року № 219-V (зі змінами), після проведення державної реєстрації комунальних закладів, зазначених у пункті 1 цього рішення, у встановленому чинним законодавством порядку.

2.3. Вжити заходів щодо закріплення за комунальними закладами, зазначеними у пункті 1 цього рішення, майна, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, на праві оперативного управління.

 

3. Зобов’язати керівників комунальних закладів, зазначених у пункті 1 цього рішення, вжити необхідних організаційно-правових заходів, пов’язаних із перепрофілюванням та перейменуванням, згідно із  чинним законодавством України.

 

4.  Харківській обласній державній адміністрації забезпечити фінансування закладів, зазначених у пункті 1 цього рішення, за кошти обласного бюджету.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Володимир СВЯТАШ)з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Валерія МУРАЄВА); з питань спільної власності територіальних громад області (Людмила ГАСАН).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                    Сергій  ЧЕРНОВ