ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVІ сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 15 жовтня 2020 року                                                                                1371-VIІ

 

 

Про затвердження Положення про наглядову раду закладу фахової передвищої освіти, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області

 

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 38 Закону України «Про фахову передвищу освіту» обласна рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.        Затвердити Положення про наглядову раду закладу фахової передвищої освіти, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області (додається).

 

2.        Створити наглядові ради у закладах фахової передвищої освіти, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області (перелік додається).

 

3.        Надати повноваження голові обласної ради затвердити персональний склад наглядових рад закладів фахової передвищої освіти, визначених у додатку до цього рішення.

 

4.        Керівникам закладів фахової передвищої освіти, визначених у додатку до цього рішення, подати до Харківської обласної ради для затвердження кандидатури до персонального складу наглядової ради.

 

5.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Валерія МУРАЄВА); з питань освіти, науки та духовності (Віктор ЗВЄРЄВ); з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Володимир СВЯТАШ); з питань спільної власності територіальних громад області (Людмила ГАСАН).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                              Сергій  ЧЕРНОВ