ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Панаетова Григорія Костянтиновича  на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Панаетова Григорія Костянтиновича стосовно призначення його на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА (далі – Фонд).

Юридична адреса та місцезнаходження Фонду: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 1 під., 5 пов., кім. 19-21.

Метою діяльності Фонду є створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу в Харківській області шляхом забезпечення фінансово-кредитної, методичної, освітньої та організаційної підтримки підприємців Харківщини.

Панаетов Григорій Костянтинович, 1969 року народження. Освіта вища. У 1991 році закінчив Харківський інститут громадського харчування і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності» та здобув кваліфікацію економіста. У 1997 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста. Стаж роботи на керівних посадах понад 18 років.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Панаетова Григорія Костянтиновича  на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВАˮ.

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Марина БУР’ЯНОВА