ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про звільнення Мовчана Олексія Леонідовича з  посади  директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Мовчана Олексія Леонідовича, директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ» (далі – підприємство), стосовно звільнення його із займаної посади за власним бажанням.

Мовчан Олексій Леонідович обіймає посаду директора підприємства на умовах контракту № 219 від 01.07.2016, укладеного з Харківською обласною радою, відповідно до рішення обласної ради від 23 червня 2016 року № 191-VII, строком на 5 років, терміном до 01.07.2021.

Згідно з пунктом 6.2. розділу 6 вищеозначеного контракту, контракт припиняється (розривається) з ініціативи керівника підприємства до закінчення його дії у випадках, передбачених статтею 39 КЗпП України.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 39 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної радиПро звільнення Мовчана Олексія Леонідовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ».

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Марина БУР’ЯНОВА