ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Дворніченка Олександра Вікторовича на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»”

 

Відповідно до статті 21 Закону України «Про культуру» керівники державних та комунальних закладів культури призначаються на посаду шляхом укладення з ними контракту строком на п’ять років за результатами конкурсу.

На виконання розпорядження голови Харківської обласної ради від 19.08.2020 № 111 оголошено конкурс на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ».

Розпорядженням голови обласної ради від 18 січня 2021 року № 5 “Про створення конкурсної комісії з обрання керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»”, затверджено склад конкурсної комісії.

Для участі у конкурсі на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» надійшло дві заяви з відповідним пакетом документів, до початку конкурсного відбору одним із конкурсантів було відкликано свою заяву щодо участі у конкурсі.

За підсумками проведення першого етапу конкурсного відбору (розгляд документів, поданих до обласної ради від осіб, які претендують на посаду керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ», на відповідність кваліфікаційним вимогам та щодо наявності у пакеті усіх необхідних документів) ДВОРНІЧЕНКА Олександра Вікторовича допущено до участі в другому етапі конкурсного відбору.

За результатом проведення конкурсного відбору (презентація проєкту програми розвитку ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» на один і п’ять років та співбесіда з претендентом) конкурсна комісія визначила ДВОРНІЧЕНКА Олександра Вікторовича переможцем конкурсного відбору.

ДВОРНІЧЕНКО Олександр Вікторович, 1987 року народження. Освіта вища. У 2012 році закінчив Харківський національний університет мистецтв імені І.П. Котляревського за спеціальністю «Музичне мистецтво». У 2020 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління при Президентові України та здобув кваліфікацію: ступень вищої освіти магістр, спеціальність «Публічне управління та адміністрування»

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про культуру», Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, на підставі рішення конкурсної комісії з обрання керівника ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Дворніченка Олександра Вікторовича на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»”.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Марина БУР’ЯНОВА