ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Решетняка Володимира Вікторовича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА»”

 

 

Відповідно до статті 21 Закону України «Про культуру» керівники державних та комунальних закладів культури призначаються на посаду шляхом укладення з ними контракту строком на п’ять років за результатами конкурсу.

На виконання розпорядження голови Харківської обласної ради від 19.08.2020 № 111 оголошено конкурс на посаду керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА».

Розпорядженням голови обласної ради від 18 січня 2021 року № 11 “Про створення конкурсної комісії з обрання керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА»”, затверджено склад конкурсної комісії.

Для участі у конкурсі на посаду керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА» надійшла заява від РЕШЕТНЯКА Володимира Вікторовича з відповідним пакетом документів.

За підсумками проведення першого етапу конкурсного відбору (розгляд документів, поданих до обласної ради від осіб, які претендують на посаду керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА», на відповідність кваліфікаційним вимогам та щодо наявності у пакеті усіх необхідних документів) РЕШЕТНЯКА Володимира Вікторовича допущено до участі в другому етапі конкурсного відбору.

За результатом проведення конкурсного відбору (презентація проєкту програми розвитку ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА» на один і п’ять років та співбесіда з претендентом) конкурсна комісія визначила РЕШЕТНЯКА Володимира Вікторовича переможцем конкурсного відбору.

РЕШЕТНЯК Володимир Вікторович, 1951 року народження. Освіта вища. У 1982 році закінчив Харківський інститут мистецтв імені І.П. Котляревського за спеціальністю «Театрознавство» та здобув кваліфікацію театрознавця.

У 2015 році РЕШЕТНЯК В.В. нагороджений почесною відзнакою Харківської області «Слобожанська слава» та йому присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про культуру», Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, на підставі рішення конкурсної комісії з обрання керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА» підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Решетняка Володимира Вікторовича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА»”.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Марина БУР’ЯНОВА