ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Коваля Ігоря Вікторовича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ”

 

ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ХАРКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ розташований за адресою: м. Харків, вул. Благовіщенська, 32.

Відповідно до статті 21 Закону України «Про культуру» (зі змінами) керівники державних та комунальних закладів культури призначаються на посаду шляхом укладення з ними контракту строком на п’ять років за результатами конкурсу.

Розпорядженням голови обласної ради від 19 серпня 2020 року № 111 оголошено про проведення конкурсу на посаду керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ.

Розпорядженням голови обласної ради від 18 січня 2021 року № 10 створена конкурсна комісія з обрання керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ та затверджено її персональний склад.

Для участі у конкурсі на посаду керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ надійшла заява від КОВАЛЯ Ігоря Миколайовича з відповідним пакетом документів.

За підсумками проведення першого етапу конкурсного відбору (розгляд документів, поданих до обласної ради від осіб, які претендують на посаду керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ, на відповідність кваліфікаційним вимогам та щодо наявності у пакеті усіх необхідних документів) КОВАЛЯ Ігоря Миколайовича допущено до участі у другому етапі конкурсного відбору.

За результатом проведення конкурсного відбору (презентація проєкту програми розвитку ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ на один і п’ять років та співбесіда з претендентом) конкурсна комісія визначила КОВАЛЯ Ігоря Миколайовича переможцем конкурсного відбору.

КОВАЛЬ Ігор Миколайович, 1967 року народження. Освіта вища. У 1994 році закінчив Харківський інженерно-будівельний інститут, отримавши повну вищу освіту із спеціальності «Промислове та цивільне будівництво» та здобувши кваліфікацію – інженер-будівельник.

У 2014 році закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі із спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та здобув кваліфікацію менеджера зовнішньоекономічної діяльності.

У 2014 році закінчив аспірантуру при Харківському національному університеті будівництва та архітектури із спеціальності 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)».

У 2015 році закінчив Харківський національний університет мистецтв  імені І.П. Котляревського із спеціальності «Театральне мистецтво» та здобув кваліфікацію режисера драматичного театру.

У 2016 році Ковалю І.М присвоєно почесне звання «Заслужений діяч мистецтв України».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про культуру», Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, враховуючи рішення конкурсної комісії з обрання керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Коваля Ігоря Вікторовича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ”.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Марина БУР’ЯНОВА