ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія   ______ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проект

 

Від _____________ 2021 року                                                                  ______

 

 

Про внесення змін до комплексної обласної

програми «Здоров’я Слобожанщини»

на 2021 – 2022 роки, затвердженої рішенням

обласної ради від 24 грудня 2020 року № 7-VІІІ

 

 

З метою реалізації основних пріоритетів державної соціальної політики у сфері охорони здоров’я Харківської області, з огляду на конкретні завдання соціально-економічного розвитку регіону у 2021 - 2022 роках, а також забезпечення високоефективного скринінгу і раннього виявлення онкозахворювань в Харківській області, керуючись ст.ст.43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Внести зміни до комплексної обласної програми «Здоров’я Слобожанщини» на 2021 – 2022 роки (далі по тексту – Програма), а саме: доповнити розділ 7 Програми «Напрями діяльності та заходи Програми на 2021 - 2022 роки» пунктом 1.7.

2.         Пунктом 1.7. передбачити заходи «Забезпечення високоефективного скринінгу і раннього виявлення онкозахворювань в Харківській області» (додається).

3.         На виконання заходів «Забезпечення високоефективного скринінгу і раннього виявлення онкозахворювань в Харківській області» передбачити в обласному бюджеті орієнтовний обсяг фінансування на 2021 рік у розмірі 10 млн. грн.

4.          Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               Артур ТОВМАСЯН

 

 

 

Розробник: депутат Харківської обласної ради VIІI скликання Денис СКОРИЙ