ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Єрьоменка Сергія Михайловича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Єрьоменка Сергія Михайловича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ» (далі за текстом – підприємство).

Юридична адреса підприємства: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 4 під’їзд, 2 поверх, кімната 34.

Основним завданням підприємства є реалізація державної політики у сфері екології та природних ресурсів на території Харківської області, забезпечення виконання норм екологічної безпеки й отримання на цій основі прибутку.

Єрьоменко Сергій Михайлович 1974 року народження. Освіта вища. У 2008 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобув кваліфікацію менеджера-економіста.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Єрьоменка Сергія Михайловича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ»”.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                              Марина БУР’ЯНОВА