ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВІДБОРУ КАНДИДАТІВ
ДЛЯ ОБРАННЯ ДО СКЛАДУ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ КОМІСІЙ

 

Відповідно до статті 51 Закону України «Про Національну поліцію» на офіційному сайті обласної ради та в ЗМІ було розміщено повідомлення про початок відбору кандидатів до складу поліцейських комісій. У повідомленні були зазначені необхідні документи, які потрібно подати до обласної ради, а також строки їх прийому.

Прийом документів від кандидатів на обрання до поліцейських комісій здійснювався Харківською обласною радою до 25.02.2021 до 17.00. включно.

За вищезазначений період до обласної ради надійшли заяви від кандидатів до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Харківській області та до складу поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

Так, до обласної ради надійшла заяви до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Харківській області від КАРАТУМАНОВА Олега Юрійовича та ШАПІРКА Віталія Геннадійовича.

Відповідно до протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування № 4 від 01.03.2021 рекомендовано обласній раді обрати до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Харківській області як представника громадськості КАРАТУМАНОВА Олега Юрійовича.

Також у вищезазначений період до обласної ради надійшли заяви від кандидатів до складу поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, а саме: МОМОТА Миколи Федоровича, ШЕРСТЮКА Руслана Вікторовича, ЖУРАВЛЬОВА Максима Сергійовича, КІСЕЛЬОВА Юрія Леонідовича та ШАПІРКА Віталія Геннадійовича.

Відповідно до протоколу засідання постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю № 4 від 01.03.2021 рекомендовано обласній раді обрати до складу поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції Національної поліції України наступних представників громадськості:

МОМОТА Миколи Федоровича, ШЕРСТЮКА Руслана Вікторовича, ЖУРАВЛЬОВА Максима Сергійовича, КІСЕЛЬОВА Юрія Леонідовича.

 

 

 

 

 

Голова постійної комісії обласної ради

з питань антикорупційної та регуляторної

політики, законності, боротьби зі

злочинністю, регламенту
та місцевого самоврядування
                                     Олег КАРАТУМАНОВ