ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІV сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 11 березня 2021 року                                                                            № 133-VІІI

 

Про обрання  представників громадськості

до поліцейських комісій Департаменту

патрульної поліції Національної поліції України

та Головного управління Національної поліції

в Харківській області, внесення змін
до рішення обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1107-VII

та визнання деяких рішень обласної ради
такими, що втратили чинність

 

Відповідно до частини 2 статті 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 51 Закону України «Про Національну поліцію», пункту 8 розділу II Порядку діяльності поліцейських комісій, затвердженого наказом МВС України від 25 грудня 2015 року № 1631, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 14 січня 2016 року за № 49/28179, беручи до уваги лист начальника управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції від 28 грудня 2020 року № 14524/41/14/01-2020 та лист начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області від 26 січня 2021 року № 748/119/01/12-2021, з метою забезпечення прозорого добору (конкурсу) і просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського щодо відповідності критеріям даної посади, визначення перспективи служби в органах поліції, зважаючи на рекомендації постійної комісії обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування,  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Обрати до складу двох міжрегіональних поліцейських комісій Департаменту патрульної поліції Національної поліції України представників громадськості:

 

- ЖУРАВЛЬОВА Максима Сергійовича;

- КІСЕЛЬОВА Юрія Леонідовича;

- МОМОТА Миколу Федоровича;

- ШЕРСТЮКА Руслана Вікторовича.

 

2. Обрати до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Харківській області представника громадськості КАРАТУМАНОВА Олега Юрійовича.

 

3. Внести зміни до пункту 1 рішення обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1107-VII «Про обрання представників громадськості до поліцейської комісії», виключивши зі складу поліцейської комісії  Головного управління Національної поліції в Харківській області  представника громадськості СОСНИЦЬКОГО Антона Олексійовича.

 

4. Визнати такими, що втратили чинність:

- рішення обласної ради від 14 квітня 2016 року № 162-VII «Про обрання представників громадськості до персонального складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Харківській області»;

- рішення обласної ради від 31 серпня 2017 року № 537-VII «Про обрання представників громадськості до поліцейських комісій»;

- рішення обласної ради від 28 травня 2020 року № 1315-VII «Про обрання представника громадськості до поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції Національної поліції України та про внесення змін до рішення обласної ради від 31 серпня 2017 року № 537-VII».

 

5. Направити дане рішення до Головного управління Національної поліції в Харківській області,  Національної поліції України та Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з  питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування (Олег КАРАТУМАНОВ). 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                       Артур ТОВМАСЯН