ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІV сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 11 березня 2021 року                                                                              № 60-VІІI

 

 

Про затвердження Програми розроблення

містобудівної документації у Харківській

області на 2021–2025 роки

 

З метою реалізації державної політики в галузі містобудування, вирішення питань щодо забезпечення території області містобудівною документацією, на виконання положень Схеми планування території Харківської області, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2010 року № 30-VI, відповідно до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.             Затвердити Програму розроблення містобудівної документації у Харківській області на 2021–2025 роки, що додається.

 

2.             Харківській обласній державній адміністрації щороку під час формування обласного бюджету передбачати кошти на реалізацію зазначеної Програми виходячи з можливостей бюджету.

 

3.             Рекомендувати районним державним адміністраціям та органам місцевого самоврядування розробити та затвердити відповідні програми, а також передбачити кошти на їхнє фінансування.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань розвитку інфраструктури, будівництва та шляхів (Богдан МАЛЬОВАНИЙ); з питань бюджету (Людмила НЕМИКІНА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                              Артур ТОВМАСЯН