ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

V сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 10 червня 2021 року                                                                              № 165-VІІI

 

Про оголошення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Оголосити конкурс на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

2.         Пропозиції від кандидатів на зайняття посади керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ приймати упродовж 30 календарних днів із дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

 

3. Доручити голові обласної ради:

3.1. Забезпечити  опублікування в засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3.2. Забезпечити розміщення оголошення щодо проведення конкурсу на офіційному вебсайті Харківської обласної ради та офіційному сайті КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3.3. Сформувати конкурсну комісію протягом місяця із дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3.4. Внести кандидатури претендентів на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, відповідній конкурсній комісії.

3.5. Внести кандидатури особи, яка перемогла у конкурсі на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАЛАКЛІЙСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, на розгляд обласної ради на пленарному засіданні сесії для призначення в установленому порядку.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти та духовності (Галина КУЦ); з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               Артур ТОВМАСЯН