ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VІ сесія VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 19 серпня 2021 року                                                                      198-VIІI

 

 

Про визначення умов оплати праці

голови обласної ради

 

 

Відповідно до статей 14, 15, 21, 22 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", статей 43, 55, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", постанови Кабінету Міністрів України  від 09 березня 2006 року № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року № 1295 "Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів" (зі змінами) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Присвоїти ЄГОРОВІЙ-ЛУЦЕНКО Тетяні Петрівні, голові обласної ради, у межах відповідної категорії посад 1 (перший) ранг посадової особи місцевого самоврядування.

 

2.    Встановити голові обласної ради ЄГОРОВІЙ-ЛУЦЕНКО Тетяні Петрівні:

 

2.1. Посадовий оклад та надбавку за 1 (перший) ранг посадової особи місцевого самоврядування згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268.

 

2.2. Щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 15 відсотків посадового окладу, з урахуванням доплати за ранг.

 

2.3. Надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг.

 

2.4. Доплату за науковий ступінь доктора юридичних наук у розмірі 10 відсотків посадового окладу.

 

3.    Надавати голові обласної ради матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення відповідно до чинного законодавства України.

 

4.    Здійснювати щомісяця преміювання голови обласної ради у розмірі 40 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час.

 

5.    Рішення набирає чинності з дати початку роботи голови обласної ради на постійній основі.

 

 

Голова обласної ради                                       Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО