ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VІІ сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 23 вересня 2021 року                                                                               202-VIII

 

Про затвердження Програми створення

страхового фонду документації

Харківської області на 2021 2025 роки

 

З метою створення страхового фонду документації Харківської області, забезпечення проведення будівельних (відбудовчих), аварійно-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру в мирний час та в особливий період, для збереження культурної спадщини у разі втрати або неможливості отримання документації на неї, відповідно до статей 11, 23 Закону України «Про страховий фонд документації України», пункту 6 Положення про порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 року № 320 (зі змінами), керуючись статтями 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Програму створення страхового фонду документації Харківської області на 2021 2025 роки (додається).

2. Харківській обласній державній адміністрації щороку під час формування обласного бюджету передбачати кошти на здійснення заходів зазначеної Програми виходячи з можливостей бюджету.

3. Рекомендувати місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування вжити заходів щодо розроблення та затвердження в установленому порядку відповідних програм.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму (Віталій ГАГАРІН) та з питань бюджету (Людмила НЕМИКІНА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                       Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО