ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VІІІ сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проєкт

 

Від "___"__________ 2021 року                                                              № ___-VІІI

 

Про клопотання щодо нагородження

Почесною Грамотою Верховної Ради України

 

            Відповідно до Положення про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 05 липня 2001 року № 2541-IІІ (зі змінами відповідно до Постанови Верховної Ради України від 05 грудня 2005 року № 3216-IV), на підставі подань заступника директора ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ  «ІНСТИТУТ ЗАГАЛЬНОЇ ТА НЕВІДКЛАДНОЇ ХІРУРГІЇ ІМ. В.Т. ЗАЙЦЕВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ» від 25 жовтня 2021 року та заступника Старосалтівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради від 27 жовтня 2021 року № 1790, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.             Клопотати перед Верховною Радою України щодо нагородження Почесною Грамотою Верховної Ради України за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону й розбудову місцевого самоврядування, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування:

 

-                БОЙКА Валерія Володимировича, директора ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ІНСТИТУТ ЗАГАЛЬНОЇ ТА НЕВІДКЛАДНОЇ ХІРУРГІЇ ІМ. В.Т. ЗАЙЦЕВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ», доктора медичних наук, академіка НАМН України, професора, депутата Харківської обласної ради;

-                КОНОВАЛОВА Едуарда Павловича, Старосалтівського селищного голови (Старосалтівська селищна рада Чугуївського району Харківської області).

 

2.             Доручити голові обласної ради направити до Верховної Ради України відповідні клопотання про нагородження Почесною Грамотою Верховної Ради України.

3.             Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування (Олег КАРАТУМАНОВ).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                  Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

 

Розробник: виконавчий апарат обласної ради, 715-72-62