ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Луніної Вікторії Юріївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»”

 

Відповідно до пункту 2 статті 23 Закону України «Про позашкільну освіту» керівник закладу позашкільної освіти призначається на посаду та звільняється з посади засновником (засновниками) або уповноваженим ним (ними) органом.

На виконання рішення Харківської обласної ради від 10 червня 2021 року № 161-VІІІ, 17 червня 2021 року оголошено конкурс на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

За результатом проведення конкурсного відбору (презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу) конкурсна комісія визначила ЛУНІНУ Вікторію Юріївну переможцем конкурсного відбору.

ЛУНІНА Вікторія Юріївна, 1976 року народження. Освіта вища. У 1999 році закінчила Харківський державний університет, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Українська мова та література» та здобувши кваліфікацію філолога, викладача української мови та літератури.

У 2009 році закінчила Державний вищий навчальний заклад «Університет менеджменту освіти» отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка вищої школи», здобувши кваліфікацію викладача університетів та вищих навчальних закладів.

У 2016 році пройшла підвищення кваліфікації у КОМУНАЛЬНОМУ ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ» за напрямом «Директори та методисти позашкільних навчальних закладів».

У 2017 році захистила дисертацію за спеціальністю «Теорія і методика професійної освіти» та здобула науковий ступінь кандидата педагогічних наук.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, статтею 26 Закону України «Про освіту», статтею 23 Закону України «Про позашкільну освіту», пунктом 5.11 додатку 6 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, на підставі рішення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Луніної Вікторії Юріївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»”.

 

 

 

Начальник управління

з питань  комунальної власності

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                     Андрій ГНАТУШОК