ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від «___»____________ 2021 року                                                                          № ___-VІІI

 

Про повторне оголошення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 5.9 додатку 6 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, беручи до уваги звернення голови конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області («__» ___ 2021 року); з питань науки, освіти та духовності («__» ___ 2021 року), обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Повторно оголосити конкурс на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

2.         Документи від кандидатів на зайняття посади керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ приймати 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

 

3. Доручити голові обласної ради:

3.1. Забезпечити  опублікування в засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3.2. Забезпечити розміщення оголошення щодо проведення конкурсу на офіційному вебсайті Харківської обласної ради та офіційному сайті КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3.3. Сформувати та затвердити склад конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3.4. Внести кандидатури претендентів на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  конкурсній комісії.

3.5. Внести кандидатуру особи, яка перемогла у конкурсі на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, на розгляд обласної ради на пленарному засіданні сесії для призначення в установленому порядку.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти та духовності (Галина КУЦ); з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                        Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705 32 88