ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

          сесія            скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проєкт

 

Від                                2021 року                                                               №________

                                       

 

Про затвердження Порядку використання коштів

обласного бюджету для компенсації 50% вартості

проїзду у електричному транспорті (метрополітен,

трамвай, тролейбус) та на автобусних маршрутах

загального користування м. Харкова за пільговими

електронними квитками студентів та учнів

(вихованців) закладів освіти, що фінансуються

за рахунок коштів обласного бюджету і розташовані

у м. Харкові, та про визнання таким, що втратило

чинність, рішення обласної ради

 

 

З метою забезпечення соціального захисту студентів та учнів (вихованців) закладу вищої освіти, вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації (заклади фахової передвищої освіти), закладів професійної (професійно-технічної) освіти, закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування, що фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету і розташовані у м. Харкові, шляхом компенсації 50% вартості проїзду у електричному транспорті (метрополітен, трамвай, тролейбус) та на автобусних маршрутах загального користування м. Харкова, відповідно до обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2019 – 2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 06 грудня 2018 року № 817-VIІ (зі змінами), керуючись статтями 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету для компенсації 50% вартості проїзду у електричному транспорті (метрополітен, трамвай, тролейбус) та на автобусних маршрутах загального користування м. Харкова за пільговими електронними квитками студентів та учнів (вихованців) закладів освіти, що фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету і розташовані у м. Харкові (додається).

 

2. Харківській обласній державній адміністрації забезпечити фінансування видатків для компенсації 50% вартості проїзду у електричному транспорті (метрополітен, трамвай, тролейбус) та на автобусних маршрутах загального користування м. Харкова студентів та учнів (вихованців) закладу вищої освіти, вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації (заклади фахової передвищої освіти), закладів професійної (професійно-технічної) освіти, закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування, що фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету і розташовані у м. Харкові.

 

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради:

від 27 лютого 2020 року № 1211-VII «Про затвердження порядків використання коштів обласного бюджету для компенсації 50% вартості проїзду у електричному транспорті м. Харкова студентів та учнів (вихованців) окремих закладів освіти та про визнання такими, що втратили чинність, деяких рішень обласної ради».

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань науки, освіти та духовності.

 

 

 

Голова обласної ради                                           Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

 

 

 

Розробник: Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, 705-02-88