ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Марабяна Романа Володимировича на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ДІТЯМ “ГІППОКРАТ”»”

 

 

На виконання рішення обласної ради від 23 вересня 2021 року № 250-VIIІ “Про проведення конкурсу на заміщення посади керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ДІТЯМ “ГІППОКРАТ”»” розпорядженням голови обласної ради від 12 жовтня 2021 року № 212  створена конкурсна комісія з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ДІТЯМ “ГІППОКРАТ”» (далі за текстом – медичний заклад)  та затверджений її персональний склад.

Відповідно до оголошення про проведення конкурсу документи від кандидатів на посаду керівника медичного закладу приймалися з 19 жовтня 2021 року до 02 листопада 2021 року включно.

09 листопада 2021 року проведений конкурсний відбір на посаду керівника медичного закладу - заслуховування презентації проєкту розвитку КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ДІТЯМ “ГІППОКРАТ”» та співбесіда з кандидатом.

За результатом конкурсного відбору переможцем визначено МАРАБЯНА Романа Володимировича.

Марабян Роман Володимирович, 1964 року народження. Освіта вища. У 1988 році закінчив Харківський медичний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Педіатрія» та здобувши кваліфікацію лікаря-педіатра.

У 2012 році Марабян Роман Володимирович закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

У 2015 році Марабян Роман Володимирович закінчив Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, отримавши ступінь магістра за спеціальністю «Психологія» та здобувши кваліфікацію магістра психології, викладача.

Марабян Роман Володимирович має науковий ступінь кандидата медичних наук за спеціальністю «Педіатрія».

Марабян Роман Володимирович має кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров’я».

Марабян Роман Володимирович має стаж роботи на керівних посадах 24 роки.

Керуючись статтею 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», додатком 5 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, беручи до уваги звернення голови конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ДІТЯМ “ГІППОКРАТ”», підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Марабяна Романа Володимировича на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ДІТЯМ “ГІППОКРАТ”»”.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                    Андрій ГНАТУШОК