ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Сьоми Нелі Петрівни на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 7»”

 

 

На виконання рішення обласної ради від 23 вересня 2021 року № 251-VIIІ “Про проведення конкурсу на заміщення посади керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 7»” розпорядженням голови обласної ради від 12 жовтня  2021 року № 211 створена конкурсна комісія з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 7» (далі за текстом – медичний заклад) та затверджений її персональний склад.

Відповідно до оголошення про проведення конкурсу документи від кандидатів на посаду керівника медичного закладу приймалися з 19 жовтня 2021 року до 02 листопада 2021 року включно.

09 листопада 2021 року проведений конкурсний відбір на посаду керівника медичного закладу - заслуховування презентації проєкту розвитку КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР  № 7» та співбесіда з кандидатом.

За результатом конкурсного відбору переможцем визначено СЬОМУ Нелю Петрівну.

Сьома Неля Петрівна, 1947 року народження. Освіта вища. У 1971 році закінчила Харківський медичний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Педіатрія» та здобувши кваліфікацію лікаря.

Сьома Неля Петрівна має вищі кваліфікаційні категорії зі спеціальностями «Фтизіатрія» та Організація і управління охороною здоров’я».

Сьома Неля Петрівна має стаж роботи на керівних посадах 32 роки.

Керуючись статтею 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», додатком 5 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, беручи до уваги звернення голови конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 7», підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Сьоми Нелі Петрівни на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 7»”.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                    Андрій ГНАТУШОК