ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проєкту рішення обласної ради «Про упорядкування структури виконавчого апарату обласної ради»

 

Відповідно до рішення обласної ради від 24 грудня 2020 року № 38 «Про структуру виконавчого апарату обласної ради» та розпорядження голови обласної ради від 29 березня 2021 року № 63-ос «Про упорядкування штату та введення в дію штатного розпису виконавчого апарату обласної ради» станом на 19 листопада  2021 року у структурі та штатному розписі виконавчого апарату обласної ради посада начальника юридичного відділу виконавчого апарату обласної ради відсутня.

Розпорядженням голови обласної ради від 31 травня 2021 року № 172-ос Осьмуху Н.Г. з посади начальника юридичного відділу виконавчого апарату обласної ради за її згодою переведено на посаду начальника відділу правових експертиз управління правового забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради.

Враховуючи необхідність забезпечення виконання рішення Харківського окружного адміністративного суду від 06 жовтня 2021 року у справі № 520/12768/21 в частині, допущеній до негайного виконання, зокрема в частині поновлення Осьмухи Н.Г. на посаді начальника юридичного відділу, та зважаючи на відсутність у структурі та штатному розписі виконавчого апарату обласної ради юридичного відділу та відповідно посади начальника такого відділу, на підставі положень статей 43, 58 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» розроблено проєкт рішення обласної ради «Про упорядкування структури виконавчого апарату обласної ради».

 

 

 

 Голова обласної ради                                                   Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

Лілія ШМАЙЛОВА