ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проєкт

 

Від __________ 2021 року                                                                 _____-VІІІ

 

 

Про визначення умов оплати праці

заступника голови обласної ради

МАЛЬОВАНОГО Б.Ю.

 

 

Відповідно до статей 14, 15, 21 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування" та статей 43, 56, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування від ___ _______ 2021 року, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Присвоїти  МАЛЬОВАНОМУ Богдану Юрійовичу, заступнику голови обласної ради, 3 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

2.    Встановити заступнику голови обласної ради МАЛЬОВАНОМУ Богдану Юрійовичу:

2.1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами) посадовий оклад згідно із додатком 48 до цієї постанови та виплачувати:

– надбавку за 3 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Здійснювати щомісяця преміювання відповідно до норм зазначеної постанови Кабінету Міністрів України у розмірі 40 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час.

2.2.  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року № 1295 "Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів" (зі змінами) встановити заступнику голови обласної ради надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг.

2.3. Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

 

 

Голова обласної ради                                                   Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

 

 

 

Розробник: виконавчий апарат обласної ради, 700 22 99