ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Єрьоменка Євгена Михайловича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ»”

 

До обласної ради надійшла заява від Єрьоменка Євгена Михайловича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ».

Єрьоменко Євген Михайлович, 1981 року народження. Освіта вища. У 2012 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування» та здобув кваліфікацію спеціаліста з менеджменту організацій і адміністрування, менеджера (управителя організацій).

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатком 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, на підставі заяви Єрьоменка Євгена Михайловича, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Єрьоменка Євгена Михайловича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ»ˮ.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                    Андрій ГНАТУШОК