ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Трачука Юрія Миколайовича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»”

 

До обласної ради надійшла заява від Трачука Юрія Миколайовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ».

Трачук Юрій Миколайович, 1987 року народження. Освіта вища. У 2008 році закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Інформаційні технології проектування» та здобув кваліфікацію інженера з автоматизованих систем керування виробництвом.

У 2016 році закінчив Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди за спеціальністю «Економічна теорія» та здобув кваліфікацію економіста, викладача економічних дисциплін.

У 2018 році закінчив Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця та здобув кваліфікацію ступінь вищої освіти - магістр, спеціальність «Журналістика» освітня програма «Медіа-комунікації».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатком 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Трачука Юрія Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»ˮ.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                    Андрій ГНАТУШОК