ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Дейко Юлії Віталіївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК»”

 

До обласної ради надійшло звернення Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації від 15.12.2021 № 01-23/05/02/13306 стосовно призначення ДЕЙКО Юлії Віталіївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК» як таку, що перемогла у конкурсі.

Відповідно до статті 13 Закону України «Про соціальні послуги» керівник надавача соціальних послуг державного/комунального сектору призначається на посаду на конкурсній основі за контрактом.

Згідно із Положенням про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200, підставою для проведення конкурсу є рішення центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері соціального захисту населення, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих держадміністрацій, виконавчих органів міських рад міст обласного значення, районних у містах рад, сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад (далі - орган управління).

Рішення про проведення конкурсу приймається органом управління надавача соціальних послуг державного/комунального сектору.

Відповідно до рішення постійної конкурсної комісії від 15 грудня 2021 року, утвореної розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 04.11.2021 № 549, переможцем конкурсу визначено Дейко Юлію Віталіївну.

Дейко Юлія Віталіївна, 1977 року народження. Освіта вища. У 2004 році закінчила Харківську національну академію міського господарства і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства» та здобула кваліфікацію спеціаліста з економіки підприємства.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 13 Закону України «Про соціальні послуги», беручи до уваги звернення Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації від 15.12.2021 № 01-23/05/02/13306, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Дейко Юлії Віталіївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК»ˮ.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                    Андрій ГНАТУШОК