ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІХ сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 21 грудня 2021 року                                                                               349-VIII

 

 

Про розподіл орендної плати у 2022 році

 

 

Відповідно до абзацу третього частини 5 статті 17 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 1», КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ІНФЕКЦІЙНА ЛІКАРНЯ», ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЗНАХІДКА», ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» та висновки й рекомендації постійної комісії обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (протокол № 19 від 16 грудня 2021 року), обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.                  Спрямовувати у 2022 році 100 % орендної плати, нарахованої (у період з 01.01.2022 по 31.12.2022) за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансах:

   - КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 1»;

   - КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ІНФЕКЦІЙНА ЛІКАРНЯ»;

   - ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ», -

 на розрахункові рахунки зазначених підприємств, за умови її використання на утримання, облаштування, ремонт майна та його придбання в установленому чинним законодавством України порядку, а також на виконання статутних завдань.

2. Спрямовувати у 2022 році 100 % орендної плати, нарахованої (у період з 01.01.2022 по 31.12.2022) за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЗНАХІДКА», на розрахунковий рахунок підприємства, за умови її використання на утримання, облаштування, ремонт майна та його придбання в установленому чинним законодавством України порядку, виконання статутних завдань та забезпечення захищених статей видатків з метою недопущення штрафних санкцій.

3. Зобов’язати керівників підприємств, зазначених у пункті 1 та 2 цього рішення, надавати обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про надходження та використання зазначених коштів.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань бюджету (Людмила НЕМИКІНА) та з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                        Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО