ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради Про подовження терміну дії контракту

із Кузнецовим Михайлом Васильовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ № 2»

 

До обласної ради надійшла заява від Кузнецова Михайла Васильовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ № 2» (далі за текстом – підприємство).

Юридична адреса підприємства: Харківська область, Ізюмський район, м. Барвінкове, вул. Надеждівська, будинок 115.

Основною метою діяльності Підприємства є забезпечення медичного обслуговування населення шляхом надання йому медичних послуг в порядку та обсязі, встановлених чинним законодавством України, а також надання третинної високоспеціалізованої медичної допомоги хворим на психічні розлади та з різними видами залежності, у тому числі алкогольною, наркотичною та психічнохворим мешканцям Харківської області, іншим громадянам у разі їх раптового захворювання та при інших надзвичайних невідкладних обставинах, а також у плановому порядку.

КУЗНЕЦОВ Михайло Васильович призначений на посаду директора підприємства на підставі рішення обласної ради від 28 лютого 2019 року № 971-VII, як такий, що пройшов за конкурсом. Із КУЗНЕЦОВИМ Михайлом Васильовичем укладено контракт № 311 від 04 березня 2019 року строком на 3 роки – до 06 березня 2022 року.

КУЗНЕЦОВ Михайло Васильович,  1978 року народження. Освіта вища. У 2003 році закінчив Харківський державний медичний університет, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Лікарська справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

У 2020 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр, спеціальність «Публічне управління та адміністрування». КУЗНЕЦОВ Михайло Васильович має стаж роботи на керівних посадах понад 7 років.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 24 Кодексу законів про працю України, додатком 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлений проєкт рішення обласної ради «Про подовження терміну дії контракту із Кузнецовим Михайлом Васильовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ № 2»».

 

 

 

 

Начальник управління

з питань  комунальної власності

відносин виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                      Андрій ГНАТУШОК