ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради Про звільнення Цвілої Тетяни Володимирівни з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА»ˮ

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від ЦВІЛОЇ Тетяни Володимирівни, директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА» (далі за текстом – заклад), стосовно звільнення її із займаної посади за угодою сторін.

ЦВІЛАЯ Тетяна Володимирівна обіймає посаду директора закладу на умовах контракту № 354 від 05.03.2020, укладеного з Харківською обласною радою, відповідно до рішення обласної ради від 27 лютого 2020 року № 1244-VII, строком на 5 років, терміном до 11.03.2025.

Згідно з пунктом 6.2. розділу 6 вищеозначеного контракту, контракт припиняється (розривається) з ініціативи керівника підприємства до закінчення його дії у випадках, передбачених статтею 39 КЗпП України.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради Про звільнення Цвілої Тетяни Володимирівни з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА»ˮ.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Андрій ГНАТУШОК