ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про подовження терміну дії контракту з Корецькою Людмилою Олексіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До обласної ради надійшла заява від КОРЕЦЬКОЇ Людмили Олексіївни стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (далі за текстом – заклад).

Юридична адреса та місцезнаходження закладу: м. Харків, просп. Московський, 246 А.

Основна мета діяльності закладу полягає у створенні необхідних умов для гармонійного виховання, фізичного розвитку молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки учнів-спортсменів резервного спорту та спорту вищих досягнень до складу національних збірних команд України з видів легкої атлетики.

КОРЕЦЬКА Людмила Олексіївна обіймає посаду директора закладу на умовах контракту № 343 від 05.03.2020, укладеного з Харківською обласною радою. Строк закінчення дії контракту – 31 березня 2022 року.

КОРЕЦЬКА Людмила Олексіївна, 1956 року народження. Освіта вища. У 1992 році закінчила Харківський державний інститут фізичної культури, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Фізична культура і спорт» та здобувши кваліфікацію викладача фізичної культури, організатора масової фізкультурно-оздоровчої роботи і туризму.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатком 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлений проєкт рішення обласної ради «Про подовження терміну дії контракту з Корецькою Людмилою Олексіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                 Андрій ГНАТУШОК