ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Баранової Вікторії Леонідівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ САНАТОРІЙ № 2»”

 

На виконання рішення обласної ради від 10 червня 2021 року № 174-VIIІ “Про оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ САНАТОРІЙ № 2»”, розпорядженням голови обласної ради від 09 листопада  2021 року № 237 створена конкурсна комісія з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ САНАТОРІЙ № 2»  (далі за текстом – медичний заклад) та затверджений її персональний склад.

Відповідно до оголошення про проведення конкурсу документи від кандидатів на посаду керівника медичного закладу  приймалися з 15 листопада 2021 року по 14 грудня 2021 року включно.

17 грудня 2021 року проведений конкурсний відбір на посаду керівника медичного закладу – заслуховування  презентації проєкту розвитку КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ САНАТОРІЙ № 2» та проводилась співбесіда з кандидатом.

За результатом конкурсного відбору переможцем визначено БАРАНОВУ Вікторію Леонідівну.

БАРАНОВА Вікторія Леонідівна, 1966 року народження. Освіта вища. У 1990 році закінчила Харківський державний педагогічний інститут імені Г.С. Сковороди, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика початкового навчання з музикою» та здобувши кваліфікацію учителя початкових класів і музики. У 2004 році закінчила Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси» та здобувши кваліфікацію спеціаліста з фінансів. У 2016 та 2021 роках проходила підвищення кваліфікації за напрямом «Заступники директорів з НВР та ВР» та спеціальністю «Менеджмент (Управління навчальним закладом)». БАРАНОВА Вікторія Леонідівна має стаж роботи на керівних посадах понад 15 років.

Керуючись статтею 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» (зі змінами), беручи до уваги подання голови конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ САНАТОРІЙ № 2» від 21.12.2021, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Баранової Вікторії Леонідівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ САНАТОРІЙ № 2»”.

 

Начальник управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                             Андрій ГНАТУШОК