ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради Про призначення Ворошилова Олександра Вікторовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ»”

 

На виконання рішення обласної ради від 25 листопада 2021 року № 298-VIIІ «Про проведення конкурсів на зайняття посад керівників підприємств та закладу охорони здоров’я, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», розпорядженням голови обласної ради від 15 грудня 2021 року № 267 створено конкурсну комісію з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ» і затверджено її персональний склад.

Відповідно до оголошення про проведення конкурсу документи від кандидатів на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ» приймалися з 20 грудня 2021 року по 19 січня    2022 року включно.

28 січня 2022 року проведений конкурсний відбір на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ» - заслуховування презентації проєкту розвитку КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ» та співбесіда з кандидатом. За результатом конкурсного відбору переможцем визначено ВОРОШИЛОВА Олександра Вікторовича.

ВОРОШИЛОВ Олександр Вікторович, 1963 року народження. Освіта вища. У 1986 році закінчив Харківський медичний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобувши кваліфікацію лікаря.

У 2014 році закінчив Харківську медичну академію післядипломної освіти за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування» та здобув кваліфікацію магістра.

ВОРОШИЛОВ Олександр Вікторович має стаж роботи на керівних посадах понад 7 років.

Керуючись статтею 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» (зі змінами), беручи до уваги подання голови конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ» від 31.01.2022, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Ворошилова Олександра Вікторовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ»”.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                    Андрій ГНАТУШОК