ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Лобанової Інги Вячеславівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ РОСІЙСЬКИЙ  ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР ІМЕНІ О.С. ПУШКІНА»”

 

 

Відповідно до статті 21 Закону України «Про культуру» керівники державних та комунальних закладів культури призначаються на посаду шляхом укладення з ними контракту строком на п’ять років за результатами конкурсу.

На виконання рішення Харківської обласної ради від 25.11.2021 № 307-VІІІ, 26 листопада 2021 року повторно оголошено конкурс на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ РОСІЙСЬКИЙ  ДРАМАТИЧНИЙ  ТЕАТР ІМЕНІ О.С. ПУШКІНА».

За результатом проведення конкурсного відбору (презентація проєктів програм розвитку КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ РОСІЙСЬКИЙ  ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР ІМЕНІ О.С. ПУШКІНА» на один і п’ять років та співбесіда з претендентом) конкурсна комісія обрала ЛОБАНОВУ Інгу Вячеславівну переможцем конкурсного відбору.

ЛОБАНОВА Інга Вячеславівна, 1970 року народження. Освіта вища. У 1993 році закінчила Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І.К. Карпенка-Карого, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Театрознавство» та здобувши кваліфікацію театрознавця.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Законом України «Про культуру», Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, на підставі рішення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ РОСІЙСЬКИЙ  ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР ІМЕНІ О.С. ПУШКІНА», підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Лобанової Інги Вячеславівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ РОСІЙСЬКИЙ  ДРАМАТИЧНИЙ  ТЕАТР ІМЕНІ О.С. ПУШКІНА»”.

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Андрій ГНАТУШОК