ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

__ сесія VIІІ скликання

 

Р  Р† РЁ Р• Рќ Рќ РЇ

ПРОЄКТ

 

Р’С–Рґ В«__В» _________ 2022 СЂРѕРєСѓВ В В В В В В В В В В В В В В В В  В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В В  В В В В В В В В В В В  в„– _____- VIІІ

 

Про затвердження Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1093-VІІ

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43, статті 59, частини 4 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою впорядкування умов і розміру оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області від  ___________ 2022 року, обласна рада

 

Р’ Р? Р  Р† РЁ Р? Р› Рђ :

 

1. Затвердити Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області (додається).

 

2. Визначити, що Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, набирає чинності з 01 березня 2022 року.

 

3. Керівникам комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, при складанні штатного розпису керуватися Положенням про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

 

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1093-VІІ «Про затвердження Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області».

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                        Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 715-72-84