ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

__ сесія VIІІ скликання

 

Р  Р† РЁ Р• Рќ Рќ РЇ

ПРОЄКТ

 

Р’С–Рґ В«__В» _________ 2022 СЂРѕРєСѓ                                                                в„– _____- VIІІ

 

Про затвердження Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1093-VІІ

 

Р’С–РґРїРѕРІС–РґРЅРѕ РґРѕ пункту 20 частини 1 статті 43, СЃС‚атті 59, частини 4 статті 60 Р—акону України «Про місцеве самоврядування РІ Україні», Р· метою впорядкування СѓРјРѕРІ С– СЂРѕР·РјС–СЂСѓ оплати праці керівників комунальних підприємств, С‰Рѕ знаходяться Сѓ спільній власності територіальних громад СЃС–Р», селищ, РјС–СЃС‚ Харківської області, РІСЂР°С…овуючи РІРёСЃРЅРѕРІРєРё та рекомендації постійної РєРѕРјС–СЃС–С— обласної ради Р· питань спільної власності територіальних громад області РІС–Рґ  17 лютого В 2022 СЂРѕРєСѓ, РѕР±Р»Р°СЃРЅР° рада

 

Р’ Р? Р  Р† РЁ Р? Р› Рђ :

 

1. Затвердити Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області (додається).

 

2. Р’изначити, що Положення РїСЂРѕ СѓРјРѕРІРё С– СЂРѕР·РјС–СЂРё оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться Сѓ спільній власності територіальних громад СЃС–Р», селищ, РјС–СЃС‚ Харківської області, набирає чинності Р· 01 липня 2022 СЂРѕРєСѓ.

 

3. Керівникам комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, при складанні штатного розпису керуватися Положенням про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

 

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1093-VІІ «Про затвердження Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області».

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                        Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 715-72-84