ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія VIIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проєкт

 

Від _________ 2022 року                                                                       ___-VIIІ

 

 

Про особливості передачі в оренду нерухомого майна, яке обліковується на балансі ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ»

 

 

Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО - ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ», висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (від 17 лютого 2022 року), обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ДЕРЖПРОМ» у 2022–2024 роках право вирішувати питання оренди нерухомого майна, що обліковується на балансі підприємства, зокрема, у порядку, передбаченому чинним законодавством України: укладати договори оренди; вносити зміни до договорів оренди (у тому числі чинних на момент прийняття цього рішення); встановлювати додаткові умови оренди майна та інше.

2. Встановити, що у 2022–2024 роках орендодавцем за договорами оренди нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ», виступатиме балансоутримувач.

3. Зобов’язати керівника підприємства надавати обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про виконання цього рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705 32 50