ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

21 вересня 2022 року                                                                                                              № 77

 

 

Про затвердження Порядку використання

автомобілів для поїздок, пов’язаних зі

службовою діяльністю працівників

виконавчого апарату Харківської обласної

ради, на період дії режиму воєнного стану в Україні

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04 червня 2003 року № 848 «Про впорядкування використання легкових автомобілів бюджетними установами та організаціями» (зі змінами), з метою ефективного використання автотранспорту для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю працівників виконавчого апарату обласної ради, та економного і раціонального витрачання бюджетних коштів, керуючись ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на період дії режиму воєнного стану в Україні, введеного Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України від 24.02.2022 № 2102-IX (зі змінами):

 

1. Затвердити Порядок використання автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю працівників виконавчого апарату Харківської обласної ради, на період дії режиму воєнного стану в Україні (додається).

 

2. Надати право виклику автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю, працівникам виконавчого апарату Харківської обласної ради, визначеним у додатку 1 до цього розпорядження.

 

3. Встановити ліміти пробігу автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю працівників виконавчого апарату Харківської обласної ради, згідно з додатком 2 до цього розпорядження.

 

4. На період дії режиму воєнного стану в Україні, введеного Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України від 24.02.2022 № 2102-IX (зі змінами),  зупинити дію розпоряджень голови обласної ради:

від 19 квітня 2021 року № 95 «Про затвердження Порядку використання автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю працівників виконавчого апарату Харківської обласної ради, та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність» зі змінами, внесеними розпорядженнями голови обласної ради від 19 травня 2021 року № 101, від 02 червня 2021 року № 112, від 30 червня 2021 року № 136, від 20 серпня 2021 року № 172, від 05 жовтня 2021 року № 207, від 27 жовтня 2021 року № 223 та від 02 грудня 2021 року № 251.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Оксану МАЛИШЕВУ.

 

 

 

Голова обласної ради                                            Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови обласної ради

21 вересня 2022 року № 77 

 

 

Порядок

використання автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю

працівників виконавчого апарату Харківської обласної ради,

на період дії режиму воєнного стану в Україні

 

1. Порядок використання автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю працівників виконавчого апарату Харківської обласної ради, на період дії режиму воєнного стану в Україні (далі – Порядок), розроблено на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.2003 № 848 «Про впорядкування використання легкових автомобілів бюджетними установами та організаціями» (зі змінами), з метою ефективного використання автотранспорту та економного і раціонального витрачання бюджетних коштів для забезпечення оперативної організації роботи Харківської обласної ради в умовах воєнного стану, відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24.02.2022 № 2102-IX (зі змінами).

2. Цей Порядок визначає процедуру використання автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю працівників виконавчого апарату Харківської обласної ради, які мають право на виклик таких автомобілів.

3. Використання автомобілів здійснюється виключно для цілей, пов’язаних зі службовою діяльністю працівників виконавчого апарату обласної ради, у межах міста Харкова, Харківської області та по території України, відповідно до норм чинного законодавства, що регулюють порядок використання автотранспорту для службових цілей, та цього Порядку.

Використання автомобіля для поїздок, не пов'язаних зі службовою діяльністю, забороняється.

4. Після кожної поїздки замовник, у розпорядження якого був наданий автомобіль, у подорожньому листі або у талоні водія підтверджує особистим підписом час закінчення обслуговування.

5. Користування автомобілями працівниками виконавчого апарату обласної ради для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю, у вихідні та святкові дні, а також відрядження на автомобілі за межі області на відстань, що перевищує 200 кілометрів, здійснюється відповідно до плану основних заходів Харківської обласної ради та її виконавчого апарату.

6. Використання автомобілів працівниками виконавчого апарату обласної ради здійснюється в межах встановлених лімітів пробігу автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю працівників виконавчого апарату Харківської обласної ради (додаток 2 до розпорядження), та бюджетних асигнувань, передбачених кошторисом обласної ради.

7. Працівники, яким надано право виклику автомобілів, зобов’язані дотримуватись установлених лімітів пробігу автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю.

8. Використання автотранспорту поза лімітом для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю, працівниками виконавчого апарату здійснюється з письмового дозволу голови обласної ради.

У разі перевищення встановленого ліміту пробігу автомобіля працівник, за яким він закріплений, обов’язково у письмовій формі доводить цю інформацію до голови обласної ради з поясненням причин (крім випадків направлення працівника у відрядження).

9. У разі відсутності працівника, якому надано право виклику автомобіля для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю, право здійснювати виклик такого автомобіля має інший працівник, на якого покладено виконання обов’язків тимчасово відсутнього працівника.

 

 

Керуючий справами виконавчого

апарату обласної ради                                                      Оксана МАЛИШЕВА

 

 

 

 

Додаток  1

до розпорядження голови обласної ради
від 21 вересня 2022 року № 77

 

 

 

Список працівників

виконавчого апарату Харківської обласної ради,

які мають право на виклик автомобілів для поїздок,

пов’язаних зі службовою діяльністю

 

№ з/п

Посада

Власне ім’я та

ПРІЗВИЩЕ

1.

Голова обласної ради

Тетяна

ЄГОРОВА–ЛУЦЕНКО

2.

Заступник голови обласної ради

Богдан МАЛЬОВАНИЙ

3.

Заступник голови обласної ради

Валерія МУРАЄВА

4.

Керуючий справами виконавчого апарату обласної ради

Оксана МАЛИШЕВА

5.

Заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради

Максим КОЛІНЬКО

6.

Начальник управління з питань діяльності виконавчого апарату та роботи з персоналом виконавчого апарату обласної ради

Володимир  ІГНАТЬЄВ

7.

Заступник начальника управління з питань діяльності виконавчого апарату та роботи з персоналом, начальник відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ виконавчого апарату обласної ради

Павло ПЄШКОВ

8.

Заступник начальника управління з організаційних питань діяльності ради, начальник відділу з питань депутатської діяльності, роботи постійних комісій та фракцій виконавчого апарату обласної ради

Світлана САЛЮКОВА

9.

Заступник начальника управління з організаційних питань діяльності ради, начальник відділу документообігу та контролю виконавчого апарату обласної ради

Марина ФЕДОТОВА

10.

Заступник начальника управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв’язків, начальник відділу розвитку територіальних громад, інвестицій та проєктного менеджменту виконавчого апарату обласної ради

Олена МОРОЗ

11.

Заступник начальника управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв’язків, начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування та розвитку територій виконавчого апарату обласної ради

Ірина КОВАЛЬОВА

12.

Начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради

Андрій ГНАТУШОК

13.

Заступник начальника управління з питань комунальної власності, начальник відділу по роботі з керівниками суб’єктів спільної власності, обліку майна та майнових відносин виконавчого апарату обласної ради

Ірина ПОТОПАЛЬСЬКА

14.

Начальник відділу з питань природокористування та земельних відносин управління правового забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради

Ілля КРЮЧКОВ

 

Керуючий справами виконавчого

апарату обласної ради                                                      Оксана МАЛИШЕВА

 

 

Додаток  2

до розпорядження голови обласної ради
від 21 вересня 2022 року № 77

 

Ліміти

пробігу автомобілів для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю працівників виконавчого апарату Харківської обласної ради

 

 

№ з/п

Посада

Ліміт на місяць

(км)

1.

Голова обласної ради

7000

2.

Заступник голови обласної ради

3000

3.

Заступник голови обласної ради

3000

4.

Керуючий справами виконавчого апарату обласної ради

5000

5.

Заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради

4000

6.

Управління з питань діяльності виконавчого апарату та роботи з персоналом виконавчого апарату обласної ради

2000

7.

Управління з організаційних питань діяльності ради виконавчого апарату обласної ради

500

8.

Управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв’язків виконавчого апарату обласної ради

2500

9.

Управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради

2500

10.

Управління правового забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради

500

.

 

Керуючий справами виконавчого

апарату обласної ради                                                      Оксана МАЛИШЕВА