ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження терміну дії контракту із Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»ˮ

 

До обласної ради надійшло звернення від Олефіренка Андрія Володимировича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ» (далі – заклад).

Юридична адреса та місцезнаходження закладу: м. Харків, вул. Динамівська, 5 А.

Головною метою діяльності закладу є участь у формуванні та забезпеченні реалізації державної політики на регіональному рівні з питань фізичної культури і спорту, задоволення потреб громадян і держави у спортивній підготовці підлітків до збірних команд України, команд майстрів та олімпійського резерву.

ОЛЕФІРЕНКО Андрій Володимирович, 1958 року народження. Освіта вища. У 1989 році закінчив Харківський інженерно-економічний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Бухгалтерський облік та аналіз господарської діяльності» та здобувши кваліфікацію економіста.

У 2003 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління України Академії державного управління при Президентові України та здобув повну вищу освіту зі спеціальності «Державне управління» із присвоєнням кваліфікації магістра державного управління.

У 2017 році закінчив Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, отримавши повну вищу освіту зі спеціальності «Фізична культура і спорт» та здобувши кваліфікацію викладача фізичної культури, тренера з лижного спорту.

ОЛЕФІРЕНКО Андрій Володимирович працює на посаді директора закладу на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 06 травня 2014 року № 343-к «Про призначення А. ОЛЕФІРЕНКО», на умовах контракту від 06 травня 2014 року, укладеного строком на 3 роки.

Розпорядженням голови обласної ради від 27 квітня 2017 року № 71 “Про подовження трудових відносин із Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»” із Олефіренком Андрієм Володимировичем продовжені трудові відносини на умовах контракту до 06.06.2017.

Розпорядженням голови обласної ради від 02 червня 2017 року № 95 “Про подовження трудових відносин із Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»” із Олефіренком Андрієм Володимировичем продовжені трудові відносини на умовах контракту до 06.09.2017.

Рішенням обласної ради від  31 серпня 2017 року № 528-VII “Про подовження трудових відносин з Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»” із Олефіренком Андрієм Володимировичем продовжені трудові відносини на умовах контракту до 07.09.2018.

Рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 797-VII “Про подовження трудових відносин із Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»” із Олефіренком Андрієм Володимировичем подовжені трудові відносини на умовах контракту до 08.09.2019.

Рішенням обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1078-VII “Про подовження трудових відносин із Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»” із Олефіренком Андрієм Володимировичем подовжені трудові відносини на умовах контракту до 08.09.2022.

Розпорядженням голови обласної ради від 26 липня 2022 року № 48 «Про подовження термінів дії контрактів із керівниками комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області» із Олефіренком Андрієм Володимировичем подовжено термін дії контракту до 08.11.2022.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 та статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про подовження терміну дії контракту із Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»ˮ.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                 Андрій ГНАТУШОК