ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від «___»____________ 2022 року                                                                           № ___-VІІI

 

Про затвердження в новій редакції  Статуту ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ІМ. В.А. АФАНАСЬЄВА»

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Господарського кодексу України, Закону України «Про культуру», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму; з питань спільної власності територіальних громад області, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.    Затвердити в новій редакції Статут ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ІМ. В.А. АФАНАСЬЄВА» (додається).

2.         Керівнику ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ІМ. В.А. АФАНАСЬЄВА» вжити заходів щодо реєстрації в новій редакції статуту підприємства в установленому чинним законодавством України порядку.

3.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму (Віталій ГАГАРІН); з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

Голова обласної ради                                         Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО