ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від «___»____________ 2022 року                                                           № ___-VІІI

 

Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» на укладання договору про спільну діяльність із ХАРКІВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ імені В.Н. КАРАЗІНА

 

Керуючись статтями 43, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 7 Положення про організацію освітнього процесу у закладах охорони здоров’я за участю науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку здобувачів вищої освіти у сфері охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2020 № 1337, відповідно до звернення ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ імені В.Н. КАРАЗІНА від 20.09.2022 № 0501/74 та КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» від 11.10.2022 № 01/332, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства; з питань спільної власності територіальних громад області,  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.        Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» на укладання договору про спільну діяльність із ХАРКІВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ імені В.Н. КАРАЗІНА для розміщення кафедри стоматології на площі орієнтовно 120 кв. м строком до двох років.

 

2.        Керівнику КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» укласти договір про спільну діяльність після погодження проєкту цього договору із постійними комісіями обласної ради:  з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та з питань спільної власності територіальних громад області – у межах площ, зазначених у пункті 1 цього рішення, та надати обласній раді копію укладеного договору в п’ятиденний термін після укладання.

 

3.        Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації здійснювати координацію роботи щодо співпраці КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» із ХАРКІВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ імені В.Н. КАРАЗІНА у межах договору про спільну діяльність.

 

4.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства (Володимир СВЯТАШ); з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

 

Голова обласної ради                                         Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО