ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження терміну дії контракту із Кравченком Василем Івановичем, начальником ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ КОМУНАЛЬНОЇ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНОЇ ВОДОЛАЗНОЇ СЛУЖБИˮ

 

До обласної ради надійшло звернення від Кравченка Василя Івановича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді начальника ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ КОМУНАЛЬНОЇ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНОЇ ВОДОЛАЗНОЇ СЛУЖБИ (далі за текстом – Служба).

Служба знаходиться в орендованих у ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ» приміщеннях за адресою: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 1 під., 4 поверх.

Структурний підрозділ Служби: аварійно-рятувальна маневрувальна група знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Шевченка, Журавлівський гідропарк.

Метою діяльності Служби є робота, спрямована на запобігання виникненню надзвичайних ситуацій із загибелі людей на водних об’єктах, мінімізація їх негативних наслідків та захист населення на воді, регулювання надзвичайних ситуацій технологічного та природного характеру на водних об’єктах, проведення спеціалізованих аварійно-рятувальних водолазних робіт на об’єктах і територіях, захист навколишнього природного середовища та локалізація зон впливу шкідливих і небезпечних факторів, що виникають під час аварій та катастроф.

КРАВЧЕНКО Василь Іванович, 1956 року народження. Освіта вища. У 1991 році закінчив Харківський юридичний інститут ім. Ф.Е. Дзержинського, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

КРАВЧЕНКО Василь Іванович працює на посаді начальника Служби на умовах контракту з 06 серпня 2006 року. Строк закінчення дії контракту – 11 листопада 2022 року

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 24 Кодексу законів про працю України, додатком 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, враховуючи висновки та рекомендації профільної постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, охорони довкілля, надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків від 11 жовтня 2022 року, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про подовження терміну дії контракту із Кравченком Василем Івановичем, начальником ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ КОМУНАЛЬНОЇ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНОЇ ВОДОЛАЗНОЇ СЛУЖБИˮ.

 

 

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Андрій ГНАТУШОК