Члени та партнерські мережі Асамблеї європейських регіонів

 

Країни - члени Асамблеї: Албанія, Вірменія, Австрія, Бельгія, Боснія і Герцеговина, Хорватія, Кіпр, Франція, Грузія, Угорщина, Ірландія, Італія, Чорногорія, Нідерланди, Норвегія, Португалія, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Туреччина, Сполучене Королівство, Україна.  Всього понад 300 регіонів зазначених країн є членами  Асамблеї.

Члени Асамблеї європейських регіонів від України: міста Кривий ріг, Львів, Одеса, Павлоград, Чернівецька, Львівська, Запорізька області,   Одеський район та Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна».

 

Партнерські мережі

Міжнародна рада аеропортів (ACI) представляє понад 450 аеропортів у 45 європейських країнах, обслуговуючи понад 90% комерційних авіаперевезень у Європі. ACI очолює та обслуговує галузь європейських аеропортів і підтримує міцні зв’язки з іншими регіонами ACI по всьому світу.

 

Асоціація міст і регіонів за переробку та стале управління ресурсами (ACR+)— це міжнародна мережа міст і регіонів, яка прагне сприяти розумному споживанню ресурсів, сталому управлінню шляхом запобігання, повторного використання та переробки.

 

Асоціація агентств місцевої демократії (ALDA)– це неурядова організація, заснована в 1999 році за ініціативи Ради Європи, яка займається сприянням належному врядуванню та участі громадян на місцевому рівні.

 

Конференція європейських регіональних законодавчих асамблей (CALRE) об'єднує 74 президенти європейських регіональних законодавчих асамблей. CALRE було засновано 7 жовтня 1997 року в Ов’єдо, Іспанія, щоб надати місце та європейську роль регіональним парламентам.

 

Європейська асоціація регіональних телевізійників (CIRCOM)— професійна асоціація регіональних суспільних телевізійних служб Європи, яка сприяє та розвиває співпрацю зі своїми членами.

 

Європейський координаційний комітет радіологічної, електромедичної та медичної ІТ-індустрії (COCIR)— це Європейська торгова асоціація, що представляє медичну візуалізацію, медичні ІКТ та електромедичну промисловість.

 

Спільнота регіонів для допоміжного життя (CORAL)— це європейська мережа регіонів, які співпрацюють у сфері допоміжного життя з навколишнього середовища та активного та здорового старіння. Через процес відкритих інновацій.

 

Європейська мережа бізнес- та інноваційних центрів (EBN)— це мережа з близько 150 сертифікатів якості EU|BIC (бізнес-центрів та інноваційних центрів) і 100 інших організацій, які підтримують розвиток і зростання інноваційних підприємців, стартапів і малих і середніх підприємств.

 

Європейська мережа навчальних центрів культурного менеджменту (ENCATC)— це єдина європейська мережа, яка об’єднує вищі навчальні заклади та навчальні організації, що займаються освітою та навчанням менеджменту культури.

 

Європейський форум пацієнтів (EPF)– це головна організація, яка працює з групами пацієнтів у сфері громадського здоров’я та захисту здоров’я по всій Європі. Члени представляють окремі групи хронічних захворювань на рівні ЄС або є національними коаліціями пацієнтів.

 

eRegion - як концепція eRegion позначає ініціативи, що підтримуються інформаційно-комунікаційними технологіями (ІКТ), які виходять за межі традиційних кордонів. Широкий спектр ініціатив eRegion стає все більш поширеним у глобальному контексті.

 

Європейська регіональна дослідницько-інноваційна мережа (ERRIN)— це брюссельська платформа дослідницьких та інноваційних організацій і зацікавлених сторін у регіонах. ERRIN має на меті зміцнення регіонального потенціалу досліджень та інновацій.

 

Діючи колективно, щоб поєднати космос і суспільство (EURISY)  підвищує обізнаність про нові супутникові програми, які можуть допомогти професійним спільнотам у багатьох сферах застосування: від транспорту до управління ризиками, від захисту середовища проживання до енергетики.

 

Фонд європейських регіонів для освіти та навчання (FREREF) є інструментом, який європейські регіони прийняли у сфері освіти та навчання для створення форуму для обміну та співпраці.

 

Європейський сільський рух (ECM)— це платформа, об’єднана навколо конкретних ініціатив та/або позиційних документів. Не маючи статусу юридичної чи політичної суб’єктності, він цінує конкретних партнерів НУО, поважаючи їх самобутність та різноманітність.

 

Глобальна цільова група місцевих і регіональних урядів— це координаційний механізм, який об’єднує основні міжнародні мережі місцевих і регіональних урядів для здійснення спільної пропаганди, пов’язаної з міжнародними політичними процесами, зокрема програмою зміни клімату, Цілями сталого розвитку та Habitat III. Глобальна цільова група підтримує роботу Головної групи місцевих органів влади, спрямовану на сприяння участі населення в процесах ООН, пов’язаних зі сталим розвитком.

 

Основна група місцевих органів влади - об’єднує низку мереж місцевих і субнаціональних урядів, які працюють над політикою та програмами сталого розвитку та готові брати участь у міжнародних переговорних процесах. Через свої зв’язки з Глобальною цільовою групою він охоплює всі відповідні мережі – тематичні, регіональні та глобальні – які працюють на міжнародні органи місцевого самоврядування.

 

MIHealth Management & Clinical Innovation Forum працює над інноваційною та оновленою науковою програмою, зосередженою на нових викликах системи охорони здоров’я та способах застосування нових технологій для підвищення ефективності систем управління лікарнями.

 

Асоціація регіональних урядів Північно-Східної Азії (NEAR)— це міжнародна організація, заснована 29 регіональними урядами країн Північно-Східної Азії. NEAR прагне сприяти спільному розвитку регіону та миру у всьому світі.

 

Мережа європейських регіонів, що використовують космічні технології (NEREUS)– це ініціатива регіонів з усієї Європи, яка наголошує на використанні космічних технологій. Мережа спрямована на вивчення переваг космічних технологій для регіонів та їхніх громадян, а також на поширення їх застосування.

 

Регіон кліматичних дій (R20)– це неприбуткова організація, заснована в 2010 році губернатором Арнольдом Шварценеггером та іншими світовими лідерами у співпраці з ООН. R20 — це коаліція партнерів на чолі з регіональними урядами, які працюють, щоб допомогти світу досягти наших спільних глобальних екологічних та економічних цілей.

 

Програма Об’єднаного національного розвитку (ПРООН) працює в більш ніж 170 країнах і територіях, допомагаючи досягти викорінення бідності та зменшення нерівності та відторгнення.

 

Мережа «Регіони охорони здоров’я» Всесвітньої організації охорони здоров’я (WHO-RHN) є органом, відповідальним за громадське здоров’я в системі ООН. Європейське регіональне бюро ВООЗ (WHO/Europe) є одним із шести регіональних бюро ВООЗ у всьому світі.

 

Всесвітня інвестиційна конференція (WIC) проводить провідні конференції з транскордонних інвестицій. Ці унікальні платформи призначені для стимулювання та сприяння прямим іноземним інвестиціям з усього світу в конкретні та цільові країни чи регіони.

 

ZERO - проект Місія Zero Project полягає в тому, щоб створити світ без бар’єрів. У всьому світі Zero Project знаходить і ділиться моделями, які покращують повсякденне життя та юридичні права всіх людей з обмеженими можливостями.