ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про призначення Приведенного Миколи Олексійовича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я  НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»”»

 

До обласної ради надійшла заява від Приведенного Миколи Олексійовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я  НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»”.

Приведенний Микола Олексійович, 1963 року народження. Освіта вища. У 1984 році закінчив Харківський державний педагогічний інститут ім. Г.С. Сковороди і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фізичне виховання» та здобув кваліфікацію вчителя фізичної культури.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» погодив призначення Приведенного Миколи Олексійовича на посаду директора установи.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатком 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, беручи до уваги погодження ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЦЕНТРУ ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ», підготовлений проєкт рішення обласної ради «Про призначення Приведенного Миколи Олексійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я  НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»”».

 

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                    Андрій ГНАТУШОК