ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради Про призначення Скороход Вікторії Едуардівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД»ˮ

 

До обласної ради надійшла заява від Скороход Вікторії Едуардівни стосовно призначення її на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД» (далі за текстом – підприємство).

Юридична адреса Підприємства: Україна, Харківська область, Харківський район, смт Васищеве, вул. Орешкова, буд. 21. Місцезнаходження Підприємства: Україна, м. Харків, вул. Громадянська, буд. 25.

Основною метою  діяльності Підприємства є забезпечення закладів охорони здоров'я, населення, аптечних підприємств та інших суб'єктів господарювання м. Харкова та Харківської області лікарськими засобами, предметами медичного призначення, а також наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами.

СКОРОХОД Вікторія Едуардівна, 1971 року народження. Освіта вища. У 1995 році закінчила Українську фармацевтичну академію, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Фармація» та здобувши кваліфікацію провізора. СКОРОХОД Вікторія Едуардівна має категорію зі спеціальності «Організація і управління фармацією».

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області від 31.10.2022, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Скороход Вікторії Едуардівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД»ˮ.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Андрій ГНАТУШОК