ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Мовчан Вікторії Петрівни на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА»”

 

 

ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА» (далі за текстом – підприємство) розташоване за адресою: м. Харків, вул. Чернишевська, 51.

Підприємство створене з метою сприяння ефективному використанню майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, юридичними та фізичними особами; забезпечення сталого функціонування і динамічного розвитку ринку нерухомості регіону, задоволення державних та суспільних потреб в усіх сферах, а також для одержання прибутку шляхом виробничої, комерційно-посередницької, консультативної та інших видів діяльності, у відповідності до чинного законодавства України та Статуту підприємства.

МОВЧАН Вікторія Петрівна 1988 року народження. Освіта вища. У 2010 році закінчила Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Психологія» та здобувши кваліфікацію психолога.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатком 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, на підставі заяви Мовчан Вікторії Петрівни підготовлений проєкт рішення обласної ради Про призначення Мовчан Вікторії Петрівни на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА»”.

 

 

 

 

Начальник  управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                  Андрій ГНАТУШОК