ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

__ сесія VIІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від «__» _________ 2023 року                                          № ____- VIІІ

 

Про перейменування села Ватутіне Харківського району Харківської області

 

 

Відповідно до пункту 26 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділу III Положення про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою Української РСР, затвердженого Указом Президії Верховної Ради Української РСР від 12 березня 1981 року № 1654-X, враховуючи рішення Нововодолазької селищної ради від 22 листопада 2022 року № 3106-VIIІ «Про подання депутатів Нововодолазької селищної ради до Верховної Ради України щодо перейменування села Ватутіне Харківського району Харківської області», зважаючи на думку громадськості, беручи до уваги висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Клопотати перед Верховною Радою України про перейменування села Ватутіне Харківського району Харківської області на село Залужне Харківського району Харківської області.

2. Доручити Нововодолазькій селищній раді, після набрання чинності відповідним рішенням Верховної Ради України, забезпечити його виконання згідно з чинним законодавством України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування (Олег КАРАТУМАНОВ).

 

 

Голова обласної ради                                                  Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО