ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Юрченка Дмитра Ігоровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Юрченка Дмитра Ігоровича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ» (далі за текстом – підприємство).

Підприємство створено з метою провадження господарської діяльності щодо проведення земельних торгів, робіт із землеустрою, землеоціночних робіт, ведення сільгоспвиробництва (у т.ч. виробництво товарної сільськогосподарської продукції, її переробки та реалізації), добича корисних копалин та здійснення інших видів підприємницької діяльності які не суперечать чинному законодавству України.

ЮРЧЕНКО Дмитро Ігорович 1995 року народження. Освіта вища. У 2018 році закінчив Харківський національний університет будівництва та архітектури, здобув кваліфікацію ступінь вищої освіти магістр, спеціальність «Архітектура та містобудування», освітня програма «Архітектура та містобудування».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатком 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Юрченка Дмитра Ігоровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ».

 

 

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань комунальної власності,

начальник відділу по роботі з керівниками

суб’єктів спільної власності, обліку майна

та майнових відносин виконавчого

апарату обласної ради                                                   Ірина ПОТОПАЛЬСЬКА