ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія VIIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проєкт

 

Від _________ 2023 року                                                                       ___-VIIІ

 

Про надання додаткових повноважень у 2023-2025 роках ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ» щодо передачі в оренду нерухомого майна, яке обліковується на його балансі

 

 

Відповідно до пункту 20 статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та рішення обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1377-VII «Про деякі питання оренди комунального майна» (зі змінами), зважаючи на звернення ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

1. Надати ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ДЕРЖПРОМ» у 2023–2025 роках додаткові повноваження щодо передачі в оренду нерухомого майна, що обліковується на його балансі та розташоване за адресами: м. Харків, м-н Свободи, 5 та пров. Дизайнерський, 4,у порядку, передбаченому чинним законодавством України та локальними нормативно-правовими актами, зокрема: укладати договори оренди, вносити зміни до договорів оренди, встановлювати додаткові умови оренди майна та інше.

2. Встановити, що у 2023–2025 роках орендодавцем за договорами оренди нерухомого майна, що обліковується на балансі ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» та розташоване за адресами: м. Харків, м-н Свободи, 5 та пров. Дизайнерський, 4, – виступатиме балансоутримувач.

3. Зобов’язати керівника підприємства надавати обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про виконання цього рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 Голова обласної ради                                      Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО