ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради Про призначення Ковальова Івана Андрійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «УКРАЇНСЬКИЙ СХІДНИЙ ЦЕНТР ОЛІМПІЙСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ  ІЗ ЗИМОВИХ ВИДІВ СПОРТУ»

 

До обласної ради надійшла заява від Ковальова Івана Андрійовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «УКРАЇНСЬКИЙ СХІДНИЙ ЦЕНТР ОЛІМПІЙСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ  ІЗ ЗИМОВИХ ВИДІВ СПОРТУ» на умовах контракту.

КОВАЛЬОВ Іван Андрійович 1957 року народження. Освіта вища. У 1980 році закінчив Бурятський державний педагогічний інститут ім. Доржи Банзарова м. Улан-Уде і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фізичне виховання» та здобув кваліфікацію вчителя фізичного виховання середньої школи.

КОВАЛЬОВ Іван Андрійович з 2010 року обіймає посаду заступника директора по навчально-спортивній роботі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «УКРАЇНСЬКИЙ СХІДНИЙ ЦЕНТР ОЛІМПІЙСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ  ІЗ ЗИМОВИХ ВИДІВ СПОРТУ».

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу І додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про призначення Ковальова Івана Андрійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «УКРАЇНСЬКИЙ СХІДНИЙ ЦЕНТР ОЛІМПІЙСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ  ІЗ ЗИМОВИХ ВИДІВ СПОРТУ»”.

 

 

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань комунальної власності,

начальник відділу по роботі з керівниками

суб’єктів спільної власності, обліку

майна та майнових відносин 

виконавчого апарату  обласної ради                             Ірина ПОТОПАЛЬСЬКА